Allerliefste fans,

Hier zijn we met ons laatste filmpje uit Burkwoyo. In deze laatste dagen zijn we vooral bezig geweest met de duurzaamheid van de installatie. Op die manier hebben we de lokale regering gecontacteerd zodat ook zij een oogje in het zeil zullen houden. Het hoofd van het omoro district is zelfs persoonlijk een kijkje komen nemen. Vervolgens hebben we 2 dagen lang 9 mensen opgeleid om hen alles goed uit te leggen en na te denken over de duurzaamheid. Als laatste hebben we de overige dagen gevuld met watertesten. Voor de unprotected wells leverden deze jammer genoeg niet echt een denderend resultaat op.

Zaterdagmiddag restte ons dan de laatste stap en toonden we de installatie eens aan onze partner. Met spijt in het hart zullen we ons geliefde dorpje moeten verlaten en we hopen met hart en ziel dat onze installatie met open armen ontvangen zal worden en goed onderhouden. Nu is het aan de gemeenschap!

Dong maber (stay well),
Lewis, Mitch en Seven

Humasol