+32 (0) 485/634.592

Okunando!

Wij zijn David en Arno, 2 projectstudenten van Humasol die deze zomer naar Benin vertrekken voor een project in Parakou. Dit is ons allereerste blogbericht, maar niet getreurd er zullen er tijdens ons verblijf veel interessantere berichten volgen. Ben je geïnteresseerd in ons (project), zorg dan zeker dat je deze zomer niets van ons avontuur mist.

Even een korte uitleg van onze bedoeling deze zomer, zodat we jullie hopelijk een beetje kunnen warm maken. Tijdens de zomermaanden zullen we in Parakou, een pv-installatie installeren op een innovatiecentrum van Hubi & Vinciane. Dit is een organisatie die in Benin actief is op vlak van gezondheid, vorming en landbouw. Hiernaast zullen we samen met hen meedenken naar een manier om op deze 3 domeinen, vorming te geven en nieuwe innovatieve technieken aan te bieden.

Momenteel zijn we nog in België bezig met ons project voor te bereiden. Zo schrijven we nu een literatuurstudie over de verschillende componenten van een pv-installaties en onderzoeken we welke andere innovatieve technieken mogelijk zijn en een meerwaarde kunnen bieden voor de plaatselijke bevolking.

Heb je toevallig leuke ideeën, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Alafia!
David en Arno