+32 (0) 485/634.592

Waste Masters 3

Verhogen van de waarde van geproduceerde compost door het upscalen van de productie en het creëren van een markt voor compost.

De toenemende invloed van Westerse producten heeft geleid tot afvalproblemen in Oeganda en het afval wordt niet goed beheerd. De milieubelasting is enorm. Vorige Waste Master groepen hebben al een composteringsfaciliteit opgezet, waarbij afval van organisch en anorganisch materiaal gescheiden wordt. De organische fractie wordt gecomposteerd, een product dat mogelijk weer waardevol is voor de lokale landbouw.

Humasol zal nauw samenwerken met het Oegandese bedrijf Waste Masters Ltd. door hen te helpen met het opschalen van een composteringsfaciliteit en de gescheiden collectie huishoudelijk afval. Op deze manier wordt de organische fractie herwonen en gebruikt om compost mee te maken. Compost is een organische meststof, die voedingsstoffen levert om kiemplanten te planten. Afnemende bodemvruchtbaarheid is een groot probleem in Oeganda en kan worden aangepakt door compost te gebruiken, omdat het ook functioneert als een goede bodemversterker.

Humasol zal kennis geven over het composteringsproces en het gebruik ervan. Medewerkers van het bedrijf zullen worden gemotiveerd door hen te interviewen over problemen die zij momenteel ervaren en door hen feedback te geven. Daarnaast zal Humasol proberen huishoudens te motiveren om te recycleren en bewust te maken van het belang van afvalvermindering.

Raf Van Gorp

Raf Van Gorp

Coach

Joris Tielen

Joris Tielen

Student

Gil op de Beeck

Gil op de Beeck

Technology en Location Manager

Eline Vereecken

Eline Vereecken

Student

Elke de Taeye

Elke de Taeye

Student

Jaén, Peru

Blogberichten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.