Beste lezer, verwacht u niet aan blog van hoog niveau Deze blog is meer om te lachen enzo. Want om ons aantal blogs te halen, Komen we hier met wat random verhalen Over ons leven en accommodatie en onze avonturen op locatie “Wat is je lievelingsgerecht”, vroegen ze Gilles; Maar uitleggen wat lasagne is, is niet chill. Laagjes paste met saus en dan goed gekruid, “Oh, it’s a hamburger”, is het besluit. Al 1000 keer werden we ten huwelijk gevraagd, Maar liefjes thuis, voel jullie niet opgejaagd. Tot nu toe zeiden we elke keer nee, Al gingen we toch één keer in zee Toen we Sara konden wisselen voor acht koeien en een haan Een te mooi aanbod om af te slaan Ons haar lieten we vlechten in Afrikaanse stijl 33 mannen extra gingen daardoor voor de bijl
Onderhandelen op de markt is Gilles zijn specialiteit Want met een geslepen brutaliteit Weet hij steeds de laagste prijs te scoren En tegelijkertijd de marktvrouwen te bekoren
Plantjes houden van regen en wij evenzeer Met een ultra-coole-regenoutfit geniet je des te meer Sarah was helaas minder voorbereid En bevroor van de kou, die arme meid.
Voor de dierenliefhebbers in Belgenland, De dieren zijn hier echt briljant Termieten zo groot als de palm van je hand Zijn hier net iets te abundant Gekko’s zijn zeker ons favoriete huisdier Van spinnen ervaart Sarah minder plezier Conditie trainen doen we hier elke dag, Toch als je lopen naar de WC meetellen mag. Want dat eten, lekker en goedkoop, Geeft toch vooral heel wat buikloop Nvdr: we schrijven uit beleefdheid in de wij-persoon Lien haar toiletleven publiek maken, is namelijk niet zo schoon.
We horen jullie al denken: wat een gezever is me dat Awel, wij hebben het  nu ook gehad. Maar nu weten jullie tenminste wat we hebben beleefd, We beloven dat onze volgende blog meer in petto heeft.
Humasol