+32 (0) 485/634.592

Dag vrienden van de kersenpluk,

Sinds de vorige blogpost is er erg veel gebeurd en ook erg veel niets gebeurd. Hieronder een kleine selectie uit onze avonturen.

Een van de hoogtepunten was onze vehicle upgrade. We kochten elk een fiets in onze lievelingskleur en afgezien van de foutief verbonden telefoontjes bestemd voor de powerpuff girls heeft dat ons al erg veel tijd bespaard. Voortaan is naar de bakker gaan enkel nog een uitdaging als het rivierwater hoog staat en de krokodillen ook op hun ontbijtje wachten.

Wat het project betreft: dat hebben we opgegeven. We hadden net alle geulen uitgegraven voor de leidingen toen ’s nachts meer regen uit de lucht viel dan Simon zijn dagelijkse dosis aftersun en alles terug dichtslibde. Ook bleek dat we goedbedoelde rommel waren aangesmeerd toen alle loodgieterijonderdelen aankwamen. Dat was de druppel en zodoende handdoeka iacta est… Nee hoor, allerbeste vrienden van de kersenpluk! De moed zit er nog in, want hoe hoger de klim, hoe zoeter de kers, zoals het gezegde gaat. We kunnen met trots meedelen dat de helft van de halfgevulde geulen al half terug is uitgegraven en dat de andere helften zelfs al helemaal terug zijn ingegraven mét de leidingen erin! Hoezee! Want half werk, daar doen we niet aan mee.

PS: Simon heeft geen rooi plakken meer, en is niet meer vaker verbrand dan een zonnecrème brûlé.
PPS: @nonkel yvette: ik snap je geslachtsverwarring als je een dergelijke bovenlipbeharing hebt.
PPPS: @andere lezer: gelieve een tipje van uw sluier op te lichten (maar houd het zedelijk voor de kleine kijkertjes).
P⁴S: Het lijkt misschien alsof deze blog nog over het verleden gaat, maar dat komt door de vertraging in het internet.

Vlnr: Jakob op een groene fiets, Arnout op een gele fiets, Simon (onverbrand) op een blauwe fiets.

Klaar voor de plomberie!