Prototype Numero Uno is volledig functioneel!

In het begin van vorige week ging ik verder met mijn zoektocht naar het laatste onmisbare onderdeel, een connector voor onze chip. Uiteindelijk vond ik het maandagmiddag, maar voor een belachelijk dure prijs. Ik kocht er 1 van om mijn zoektocht te kunnen verder zetten met een voorbeeld, want de mensen begrepen precies niet altijd wat ik bedoelde. En dinsdag vond ik het dan toch voor een goede prijs. Na wat afdingen omdat ik er 150 van koop is de deal rond, en maandag kon ik ze ophalen. Hij had er nog enkele liggen die ik al mocht meenemen, zodat ik het eerste prototype toch al kon maken om er zeker van te zijn dat alles werkt. Na verder te werken kon ik donderdag mijn eerste functionele prototype testen, en alles verliep volgens plan. Het toestel meet de vochtigheidswaarden juist en is klaar om uitvoerig getest te worden. Nu dit eerste toestel klaar is, zal de rest sneller vooruitgaan normaal. Ik denk dat ik volgende week al de toestellen af kan hebben.

 

Gocta Catarata

In het weekend ben ik dan naar de Gocta Catarata geweest, met zijn 771m de 15de hoogste waterval ter wereld. Volgens de bewoners van de dorpen errond is het nummer 3, maar internet denkt daar anders over. Ik heb eerst een nacht in Chachapoyas doorgebracht om de volgende ochtend vroeg naar de waterval te kunnen trekken, en dit is echt een geweldige stad. Ik zal zeker eens terug gaan, om de stad te bezoeken maar ook Kuélap, een soort Machu Pichu maar met minder toeristen.

Robin als gids

Ik ben dan zaterdagavond teruggereisd naar Jaén, wat hier met colectivos altijd een hele uitdaging is. Zondag heb ik besloten om Jaén een beetje beter te leren kennen. Ik ben met Robin een heuvel opgereden om een mooi zicht te krijgen over de hele stad. Met de uitleg van Robin erbij begin ik de stad steeds beter te kennen, verloren lopen zal nu normaal niet meer gebeuren.

Mijn woonplaats

En dan een filmpje van mijn woonplaats, ik leef hier nu toch al lang, zo kunnen jullie zien dat het hier allemaal in orde is!

Humasol